12.8.2012

Kuuluisat ensimmäiset sanat

Mitä tehdään kun on aivan liikaa aikaa ja jotain pitäisi saada aikaan? Noh aloitetaan blogi tietysti!

Eli tässä blogissa esittelen ja arvostelen (ankarasti) kauhuelokuviin joihin olen pienen mitättömän elämäni aikana törmännyt, jotkut niistä on ollut mestariteoksia, suurinosa päinvastoin mutta läpi on kaikki katsottu ja sitten on mietitty että mitähän helvettiä tuli taas tehtyä. Varmasti löytyy yli 9000 muutakin blogia joissa on samoja leffoja arvosteltu mutta allekirjoittanutta kiinnostaa kun kilo paskaa sillä sellaista suurinosa niistä arvosteluista on.

Idean tähän blogiin sain rakkailta ystäviltä ja blogilistoja selaillessani huomasin ettei kyseisen kategorian blogeja hirveästi suomenkielellä löytynyt.

Ja vielä kerran pieni varoitus...Blogissa tulee taatusti olemaan kiroilua, angstia, väkivaltaa ja kaikkea muuta mistä äiti yritti teitä varoittaa, ja älkää ottako tosissaan mitään mitä tänne kirjoitan.

Joten potkaistaan tämä häpeällinen blogin yritys käyntiin ensimmäisellä teemalla.

Enimmäinen teema on H.P Lovecraft http://en.wikipedia.org/wiki/Lovecraft tämä hieno herrasmies ja usein modernin kauhun isänä tunnettu kirjoitti 1900-luvun alussa monta hienoa novellia ja lyhyttä tarinaa. Jotkin näistä ovat vuosienmittaan päätyneet myös valkokankaalle. Ensimmäisenä arvostelluksi tullevann elokuvan tittelin saa varmasti yksi tunnetummista Lovecraftin tarinoihin perustuvista elokuvista, Dagon joka tulee seuraavassa postauksessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti