21.10.2012

The Unborn (2009)Ohjaus: David S. Goyer

Pääosissa: Odette Annable, Gary Oldman ja Cam Gigandet


Huh-huh, ja minä kun ajattelin että the Tomb oli surkein näkemäni leffa..no kyllä se vielä on mutta tässä mennään hyvin lähelle. Mitä nyt voi kuvitella jos elokuvan voi kiteyttää seuraavasti, päähahmoa vaanii hänen kohdussaan listimän kaksoisveljen kummitus joka haluaa riivata tämän ja parasta on, että NATSIT OVAT TAAS KAIKEN TAKANA!...pirun natsit.

Tämän ripulilla kuorrutetun epäonnistuneen abortin pääosassa on Casey Beldon (Odette Annable) jolla on yhtä monta ilmettä kun puunkannolla, hänen tehtävänä on kuljeskella ympäri asuntoaan alushoususillaan ja näyttää pelästyneeltä. Elokuva pommittaa Caseyä jatkuvilla clichéillä joista yleisin on naurettavan huonot jump scaret. Caseya siis kummittelee hänen kohdussa kuollut veljensä joka haluaa "elää" vaikka väkisin, tämän tulee estämään elokuvan ainoa henkilö joka osaa näytellä Rabbi Sendak (Gary Oldman) mutta itse Oldmankaan ei pysty pelastamaan tätä elokuvaa. 


   

Sendak kollegoineen yrittää manata demonilapsen Caseystä, mutta saavat kuitenkin pataansa urakalla. Demoni riivaa Caseyn miehen mutta Sendak ja Casey saavat tämän manattua, Mark kuitenkin menehtyy. Elokuva päättyy Caseyn saatua selville olevansa raskaana ja vauvat ovat kaksosia.

TL;DR ArvioElokuva on hyvä esimerkki siitä, että vaikka olisit hyvä käsikirjoittaja, et taatusti ole hyvä ohjaaja. Näin kävi Herra Goyerin kohdalla. Elokuvan ainoa pelastava ominaisuus oli Gary Oldman ja jokseenkin hyväksyttävästi tehdyt mörköjen maskeerausArvostelun lyhyeyden vuoksi haluan toivottaa erittäin hyytävän hienot syntymäpäivät alkuperäiselle pimeyden prinssille Bela Lugosille joka olisi tänä vuonna 130-vuotias, tämä ei varmasti vampyyristä tuntuisi miltään. Vielä kerran onnittelut vampyyrien kiistämättömälle kuninkaalle 


Bela Lugosi
1882 - 1956

"To die...to be really dead...that must be glorious" 


3 kommenttia:

 1. Enpä tiedä, onko noiden hirviöiden maskeeraus ihan täysin IRL vai osittain tai peräti kokonaan CGI, mutta silti aika huono elokuva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suurinosa saattoi kyllä olla CGI:tä, mutta kyllä siellä seasssa oli muutama helmi

   Poista
 2. Joo, ei todellakaan mikään hyvä leffa ja lopulta suurin plussa oli nähdä tuo irvistävä suurisuu, joka oli ihan hyvä maskeeraus.
  Monien muiden surkeiden juttujen ohelle, etenkin tuon pallosilmäisen kakaran käyttö oli vanhentunut jo ajat sitten, eikä ollut edes silloin pelottava. Jos joka hemmetin pandasilmäinen lapsi pelottaisi, niin eihän sitä uskaltaisi mennä kaupungille ollenkaan, kun joka kaupan edusta on heitä täynnä.

  VastaaPoista