13.11.2012

Smiley (2012)

Ohjaus: Michael J. Gallagher

Pääosissa: Caitlin Gerard, Melanie Papalia ja Shane Dawson


Smiley, toiselta nimeltään 4Chan the Horror Movie on taas yksi turha teinislasheri joka unohtuu unholaan vuoden sisällä. Niille jotka ei tiedä 4Chan on kuvalauta jonne ihmiset ympäri maailmaa lataa tiedostoja anonyymisti, keskustelee asioista, jakaa kyseenalaista pornoa ja suunnitelevat jekkuja, eli kyseessä on Internetin sontalaatikko. 

Seuraamme Ashley-nimistä "hyvää tyttöä" ja tämän roolin hän vetää aivan ylikierroksille. Ashleyn ystävä Proxy esittelee hänet 4Chanin /b/-osiosta tuntemansa "ihmisille" jotka näyttävät hänelle Smiley-nimisen tappajan joka murhaa ihmisiä Chatroulette-tyyppisen webkamera chatin kautta kun keskustelukumppanille kirjoittaa kolme kertaa "i did it for the lulz"....sana lulz esiintyy elokuvasa melkein enemmän kun Fuck Tarantino elokuvissa, niin typerältä kun tämä kuulostaa se tuntuu toimivan ja spekuloinnin lopettamiseksi Ashley ja Proxy kokeilevat sitä todetakseen sen oiken todelliseksi. 


 


Smiley alkaa varjostamaan Ashleya joka noin 4/3 elokuvasta yrittää uskotella muille Smileyn olevan totta, siinä sivussa Ashelyn professori yrittää selittää, että ihmiskunta on vain pieni nokare niin paljon isommassa sontaläjässä ja Internet yhdistää meidät yhdeksi isoksi todellisuudeksi....tai jotain, tämä kaikki meni katsojalta ohitse koska nukahdin elokuvan puolessavälissä.

Ashley päättää lopulta kohdata Smileyn joka päättyy tytön lentämiseen ulos ikkunasta ja murtamaan niskansa , Smiley osoittautuu olevan 4Chanin jekuksi ja murhaajat imartelevat toisiaan hyvästä työstä...vai oliko sittenkään niin?

TL;DR Arvio


Smiley on melkein suora kopio Scream-elokuvista ja tämäkin saatu pilattua enemmän sijoittamalla tarina 4Chanin ympärille, jos olet /b/:n asukki, saatat saada tästä jotain irti muussa tapauksessa se on vain yksi huono slasheri muiden joukossa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti