5.10.2013

Hatchet 3 (2013)
Ohjaus: BJ McDonnell
Pääosissa: Danielle Harris, Kane Hodder, Zach Galligan

Mustalla huumorilla maustetun slasher trilogian kolmas osa jonka aikaisemmatkin osat on tässä blogissa käyty läpi ei tarjoa paljon uutta, mutta jatkaa samalla verisellä linjalla kuin edellisetkin.

Victor Crowley ei vain kuole...vaikka heti alkuhetkillä saa haulin naamaansa ja kaatuu isoimman moottorisahan päälle jonka olen koskaan nähnyt. Edellisestä elokuvasta tuttu sankaritar Marybeth palaa Crowleyn päänahkan kanssa kylälle jossa hänet kiitokseksi heitetään vankilaan. Kun ruumisryhmä pääsee suolle ja löytää Crowleyn uhrit (kaikki 30) ei mene kauaa kun tuo luku alkaa taas nousta ja tälläkertaa luvut nousevat niin nopeaa etten pysynyt laskuissa. Amanda on aiona joka uskoo Marybethia Crowleysta ja auttaa tämän pois vankilasta kertoen, että ainoa tapa tuhota vihainen kummitus on antaa sille mitä se haluaa joka tässä tapauksessa on hänen kuollut isänsä.
 Suolle saapuu SWAT-ryhmä jota johtaa järkälemäinen Derek Mears (Friday the 13th Remake) ja mukana tepastelee Twisted Sisterin Dee Sniderin poika 
Cody Blue Snider joka oli yllätyksekseni elokuvan paras näyttelijä sen kolme minuttia minkä hengissä pysyi. Amanda, Marybeth ja apulais sheriffi menevät vierailulle mökkihöperöisen ja raistisen Sid Haigin luo jossa Crowleyn isän tuhkat ovat ja pienen säätämisen jälkeen saavat kuin saavatkin tuhkat varastettua. 


Tässä vaiheessa ruumisluvut ovat jo kolmenumeroisia ja puolet Luisianan osavaltion lainvalvojista on pistetty lihoiksi ja loppua ei meinaa näkyä. Onneksi Marybeth pääsee paikanpäälle tuhkien kanssa ja seivästyttyään puun oksaan heittää tuhkat Crowleyn naamalla ja tämä sulaa ihmislihamuusiksi, elokuva päättyy taas kuin seinään kun Marybeth vetelee viimeisiään helikoptereiden pörrätessä taivaalla.

TL;DR Arvio 


Kuten jo sanoin ja lyhyestä arvostelusta voi tulkita elokuva ei tarjoa mitään uutta, mutta on silti erittäin viihdyttävä slasheri perinteisillä efekteillään ja helposti korvattavilla sivuhahmoillaan. Suosittelen katsomaan vaikka tänä halloweeninä koko trilogian jos ette muuta keksi.

Ensikerralla mahdollisesti Halloweenin kunniaksi pidempi arvostelu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti