30.3.2013

Pääsiäis Pläjäys

"Vituiks meni kun Jeesuksen pääsiäinen" kuten viisas mies joskus sanoi. Tätä suklaalta löyhkäävää juhlaa ei hirveän usein kauhuelokuvissa näe, mutta ajattelin tähän listata muutaman pätkän joita kannattaa harkita jos munien mäiskyttely alkaa kyllästyttämään.


Critters 2: The Main Course (1988)

Pikkumuksuna Critters-elokuvat nähtyäni pyysin äitikullalta että saisinko minä lemmikiksi samanlaisen karvaisen teurastajan, sen sijaan sainkin vain kindermunan...No mutta kukapa ei näistä munista kuoriutuvista tappokoneista pitäisi, vaikka elokuvat eivät mitään blockbuster-laatua olekkaan niin minua ne on aina huvittanut ja tässä jatko osassa karvapallot keräävät veristä satoa pienessä kylässä jossa onkin meneillään pääsiäisjuhlat. Critterit pistävät porukkaa matalaksi nopeammin kun virpojat juoksevat karkuun kun tulevat meille virpomaan, ja tottakai itse pääsiäispupukin listitään.


Night of the Lepus (1972)

Mikä olisi hauskempaa kun joukko pieniä ihania pupusia? no isompi joukko isoja lihansyöjä pupuja tietty. 
Tiedemiesten eläinkokeiden tuloksena on kasa verenhimoisia tappajajäniksiä jotka lähtevät teurastamaan kaiken eteensä tulevan ja luonnollisesti lisääntyvät kuin...no jänikset. Tätä erittäin campmaista elokuvaa tähdittää esim Psychosta tuttu ihana Janet LeighJesus Christ Vampire Hunter (2001)

Jos pääsiäisen uskonnollisempi puoli kiinnostaa niin tässä sinulle sopiva pätkä. Ilkeät verenimiät eivät enää pelkää aurinkoa ja ainoa joka heidät voi pysäyttää on Jumalan Poika itse! Meksikolaisen luchadoren, El Santon kanssa Jesse pistää kauniin kalpeat irvihampaat matalaksi tässä indiepätkässä.Donnie Darko (2001)

Tässä hyvinkin tunnettussa elokuvassa ei ole kyse pääsiäisestä eikä juuri kauhusta, mutta on silti varsin masentava ja andistava pläjäys. Donnie Darko on yksinäinen hyljeksitty ja häiriintynyt teini joka eräänä yönä herää kun jänikseksi pukeutun "Frank" kertoo hänelle, että maailma loppuu 28 päivän päästä. Frankin ohjaamana Donnie lähtee tekemään kaikenlaista rikollista ja elokuva menee joka minuutti vain omituisemmaksi. Jos tunnet itsesi hylätyksi ja häiriintyneeksi niin kannattaa tämä elokuva vilkaista.


Easter Bunny Kill! Kill! (2006)

Itse en ole tätä exploitation leffaa nähnyt sillä en ole löytänyt siitä fyysista kopiota mistään myynnissä ja torrentejakaan ei ole olemassa. Kyseessä on kuitenkin elokuva johon tuottajat eivät suostuneet koskemaan edes lamppupylväällä. Pupunaamariin pukeutunut kulkuri lähtee kostoretkelle ja pistää porukaa matalaksi ties kuinkamonella eri tavalla. Jos joku tietää mistä tämän pätkän saisi ostettua/ladattua niin ilmoita kommenteissa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti